Keresés ebben a blogban

PORTÉKÁK ESZTERKERTJÉBŐL


Lila kalapos, fonott copfos, kedves baba finoman illatozó levendulavirág szoknyában, horgolt csipkeruhában. A szoknyája egy egész csokor friss szedésű levendulából készült, ami ha kiszárad, még illatosabbá válik. A baba felakasztható, a hossza akasztó nélkül kb. 15 cm. 
GYÓGYNÖVÉNYES MOLYŰZŐ ILLATOSÍTÓK
Saját termesztésű, szárított, finom illatú, molyűző hatású gyógynövények (levendula, istenfa, cipruska, mirtusz, citromverbéna) keverékével töltött zsákok és szívek (ruhásszekrénybe, -fiókba).
Zsák: 8x15 cm  (szárított gyógynövénykeverékkel töltött)
Szív: 12x12 cm (szárított levendulavirággal és flízzel töltött)
Illatpárna (flízzel és cserélhető, külön huzatba varrt szárított levendulavirág töltettel kitömve, extra minőségű, különleges vászonból készül): 10x 10 cm
Zsákhoz, illatpárnához utántöltő
  
 

 LEVENDULÁS ÁLOMPÁRNÁK
Pamutvászonból varrt, szárított levendulával és flízzel töltött párnácska a szép és könnyű álmokért. A levendulavirágot organza tasakba varrva tettem bele, egyszerűen cserélhető, a párna mosható. Kérésre egyéb, nyugtató hatású gyógynövényekkel is megtölthetem. A gyerekek szívesen szorongatják, nyomogatják ezt a kedves, puha pici párnát, miközben felszabadul a finom, nyugtató levendulaillat. Mérete kb. 8/10x13/15 cm (a mintától függ).
 
CÍMKERONGYIK, ALVÓKENDŐK BABÁKNAK

TELEFONTOKOK
 
 MOBILTÖLTŐ TARTÓK
Rendkívül hasznos és praktikus, helytakarékos megoldás a telefon töltésekor és a használaton kívüli töltő tárolására, ráadásul dísznek is szép. Nincs többé elkallódó, csak hosszas keresgélés árán megtalálható töltő, véletlenül vagy kisgyermekünk által szándékosan lerántott telefon :o) Vastag, erős, jó tartású, natúr alapon különlegesen gyönyörű, szív motívumos bútorvászonból varrtam. A széleit rózsamintás szegőpánttal tisztáztam el, a tetejénél a két réteg között egy vékony fapálcika is merevíti a tartót. Mérete kb. 14x21 cm.
 
PAPÍRZSEBKENDŐ TARTÓK
Egyszerű, csinos kis úti papírzsepkendő tartók táskába. Színben harmonizáló béléssel, csipkével vagy különleges szövött szalaggal díszítve. Néhány papírzsebkendő fér kényelmesen bele (kb. 6-7).  
  HAJPÁNTOK
 Egyedi méretben és más színben is.
KONYHAI ZACSKÓ-/ SZATYORTARTÓK

 
KERTÉSZKÖTÉNY


SZAPPANJAIM
 Kattints a képre
 Kattints a képre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése